وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

دوره آموزشی لوله کشی گاز فشار قوی برای اخذ صلاحیت

دوره آموزشی گاز فشار قوی بر مبنای ویرایش 5 سال 1403 میحث هفده مقررات ملی ساختمان برای واجدین شرایط از تاریخ 16 الی 20 بهمن 1403 در مرکز آموزش دانشگاه آزاد اسالمی واحد تهران جنوب برگزار خواهد شد....

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • نخستین توربین های بادی 2.5 مگاواتی ساخت داخل شرکت مپنا با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی برای نصب و راه‌اندازی در مزرعه بادی کهک قزوین تحویل شد.
     امروز با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، مدیرعامل شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی کشور (مپنا) و مدیران شرکت ساخت تجهیزات سپاهان، نخستین محموله توربین‌های بادی 2.5 مگاواتی ساخت شرکت مهندسی ساخت ژنراتور مپنا، در محل کارخانه پارس ژنراتور در کرج برای نصب و راه‌اندازی در مزرعه بادی کهک قزوین تحویل کارفرما شد.
    بنابر این گزارش، نیروگاه‌های بادی به عنوان نیروگاه‌های در ردیف انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی باد را به انرژی برق تبدیل می‌کند و در کشورهای توسعه یافته بر مبنای پایداری محیط زیست، برنامه‌ریزی و سیاست‌های انرژی به سمتی است که کمترین استفاده از انرژی‌های فسیلی و بیشترین سرمایه‌ها برای استفاده از انرژی‌های پاک اختصاص می‌یابد.
    جمهوری اسلامی ایران در منطقه تنها سازنده توربین‌های بادی محسوب می‌شود که نتیجه تلاش متخصصان و مهندسان کشورمان برای اولین بار بومی‌سازی شده و مورد بهره‌برداری قرار می گیرد.
    پیشتر، طی قراردادی هشت دستگاه توربین بادی با توان 2.5 مگاوات در منطقه کهک ازجانب شرکت مپنا نصب و راه‌اندازی شده است.
    شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی کشور (مپنا) نخستین و تنها شرکت تولید کننده توربین های بادی است که به جز منطقه منجیل، توربین های بادی را برای تولید انرژی در سایر نقاط کشور نیز ایجاد و راه اندازی کرده است.
    هم اکنون مطرح‌ترین سازندگان توربین‌های بادی در جهان کشورهای، امریکا، آلمان، هلند، انگلستان و فرانسه هستند که جمهوری اسلامی ایران نیز با دستیابی به دانش ساخت این توربین ها در ردیف کشورهای سازنده توربین‌های بادی در جهان قرار گرفته است.
    قرار است تا پایان امسال سهم تولید داخل در این نوع توربین‌ها به 60 درصد برسد.

    منبع پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)،

    موضوع : تاسیسات مکانیکی / کتاب . استاندارد و جزوه   تاریخ انتشار : 19 شهریور 1394