وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

تمرین سری سوم  مکانیک سیالات پیشرفته

برای دریافت تمرین سری سوم مکانیک سیالات پیشرفته...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • مجري طرح‌هاي بهينه‌سازي مصرف انرژي سازمان بهره‌وري انرژي ايران (سابا) گفت: واردات کولرهاي گازي با رتبه انرژي پايين‌تر از A و B به کشور ممنوع است.
    به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت نيرو (پاون)، احمدرضا توکلي، مجري طرح‌هاي بهينه‌سازي مصرف انرژي سازمان بهره‌وري انرژي ايران، با اعلام اين خبر اظهار داشت: مصرف برق بخش ساختمان‌ها مطابق با ترازنامه انرژي کشور بالغ‌بر 47 درصد است که از اين رقم حدود 31 درصد به بخش مسکوني، 9 درصد بخش اداري و 7 درصد در ساختمان‌هاي تجاري مصرف مي‌کرد که در مقايسه با بخش‌هاي ديگر مصرف‌کننده بخش صنعت، کشاورزي و... بيشترين مقدار را دارد.
    وي ادامه داد: مطالعات نشان مي‌دهد که در ساختمان‌هاي اداري تجهيزات سرمايش و تهويه حدود 35 درصد، روشنايي 25 درصد، ماشين‌هاي اداري 15 درصد و ساير حدود 20 درصد سهم دارند.
    توکلي تصريح کرد: بررسي‌ها نشان مي‌دهد که در زمان پيک، 13 الي 18 هزار مگاوات از برق مصرفي مربوط به سامانه‌هاي سرمايشي است که از اين ميزان 3 هزار مگاوات مربوط به سامانه‌هاي سرمايشي ساختمان‌هاي اداري است که عامل اصلي پيک ظهر گاهي شبکه برق کشور شده است.
    مجري طرح‌هاي بهينه‌سازي مصرف انرژي سازمان بهره‌وري انرژي ايران افزود: عامل اصلي پيک ظهرگاهي، استفاده بيش از حد از سامانه‌هاي سرمايشي بخصوص کولرهاي گازي است.
    وي درباره شرايط لازم براي استفاده از کولرهاي گازي گفت: متأسفانه در حال حاضر ساختمان‌هاي اداري در استان‌هاي واقع در اقليم خشک کشور به استفاده از کولرگازي رو آورده‌اند که عامل اصلي پيک شبکه سراسري برق کشور شده‌اند.
    وي تصريح کرد: در همين راستا مصوبه‌اي از هيأت وزيران به شماره 94035.ت 42400 مورخ 88.5.8 صادر شده که بند 4 آن استفاده از کولرگازي در اقليم خشک با رطوبت نسبي کمتر از 30 درصد را ممنوع کرده است.
    توکلي ادامه داد: طبق بند 4 مصوبه فوق وزارتخانه‌هاي نيرو، امور اقتصادي و دارايي، بازرگاني، صنايع و معادن، موظف‌اند که به نحوي برنامه‌ريزي نمايد که از واردات لوازم و تجهيزات برقي ازجمله کولرهاي گازي با رتبه پايين‌تر از A و B به کشور جلوگيري به عمل آيد.
    وي افزود: طبق بند 8 اين مصوبه از تاريخ ابلاغ اين تصويب‌نامه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌هاي دولتي مجاز به نصب چيلرهاي تراکمي در ساختمان‌هاي خود نيستند و در صورت نياز به سامانه‌هاي تهويه مطبوع مکلف‌اند از چيلرهاي جذبي استفاده نمايند.
    و کلي با بيان اين که شرايط و استانداردهاي مورد نياز ساختمان‌هاي دولتي به سامانه‌هاي سرمايشي از طريق وزارت مسکن و شهرسازي ظرف شش ماه تدوين و ابلاغ شده است، ادامه داد: نصب و استفاده از کولرهاي گازي جديد براي دستگاه‌هاي دولتي در مناطقي که ميزان رطوبت نسبي آن‌ها در تابستان کمتر از 30 درصد بوده، از تاريخ ابلاغ اين تصويب‌نامه ممنوع است.

    موضوع : تاسیسات مکانیکی / کتاب . استاندارد و جزوه   تاریخ انتشار : 17 مرداد 1394