وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

 آزمون طراحی و نظارت بازرسی گاز فشار قوی استان تهران در سال 1403

آزمون طراحی و نظارت بازرسی گاز فشار قوی استان تهران در سامانه جهاد دانشگاهی بر اساس ویرایش5 سال 1403 در...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • کاربری سوال نمودند

        1-ایا دودکش های سیمانی که در داخل ساختمان ویا در بالکن استفاده میشوند باید با پشم شیشه عایق شوند؟اگر جواب مثبت است تا چند طبقه؟ 

    پاسخ دودکشهای سیمانی یا فلزی برای ان که دمای دود انها حفط شود و امکان تخلیه محصول احتراق به بیرون میسر باشد بهتر است با یک عایق دما بالا حفاظت گردد. معمولا به تجربه دیده شده است که تا سه یا چها طبقه بدون وجود عایق دمای دود حفظ شده و عمل مکش انجام می شود. اما هر گاه دودکش ما در معرض ارتباط با هوای سرد بیرون در زمستان باشد و یا با ارتفاع زیاد دودکش مواجه شویم با نصب عایق روی آن می توان انتظار داشت عمل مکش دودکش با اختلال همراه نمی شود. البته دودکش همرفت طبیعی تا یک ارتفاع مشخص قابلیت تخلیه دود را به واسطه اختلاف دانسیته دارا می باشد. این موضوع بستکی به منطقه جغرافیایی، نوع عایق و میزان سرعت و جهت وزش باد دارد.

     2- در یک ساختمان با درز هوابند که پکیج معمولی واجاق گازدارد دو بازشو لازم است که یکی از کف و دیگری زیر سقف باشد و ان که بالای کف باشد ممکن است پشت کابینتی قرار گیرد که به دیوار پیچ شده است و عملا دریچه مسدود میشود.

    پاسخ : در مبحث هفده مقررات ملی ساختمان برای تامین هوای احتراق از خارج فضا فقط به نصب یک بازشو ان هم در ارتفاع سی سانتیمتری زیر سقف اشاره شده است. زیرا هدف ورود هوا به داخف فضا و مصرف آن در دستگاه گازسوز است . محصول احتراق توسط دودکش به خارج فضا منتقل می شود. معمولا مهندسینی که در تاسیسات مکانیکی فعال هستند با تصور تهویه موضوع دو بازشو را اعالام مینمایند . این موضوع با مفاد مبحث هفده برای احتراق مغایر است.

    موضوع : گاز و گازرسانی / پرسش و پاسخ متداول   تاریخ انتشار : 17 آذر 1393