وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

جزوه آموزشی آشنایی با مبحث 17 جدید بر اساس ویرایش 1401

جزوه آموزشی آشنایی با مبحث 17 جدید بر اساس ویرایش 1401 برای مهندسان که بمنظور راهنمایی و افزایش دانش فنی در حوزه نظارت و بازرسی گاز تهیه شده...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک فرمایید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • اقای مهندس عباد اله سوال نمودند محل علمك گاز چگونه تعيين مي‌شود؟ آيا شركت گاز زير بار تصميم گرفته شده  توسط مهندس ناظر مي‌رود يا نه؟ ارتباط مهندس ناظر با شركت گاز چگونه  انجام مي‌شود؟

    پاسخ » اصولا از کنتور گاز  تا علمک در محدوده شرکت ملی گاز است . تعیین محل علمک فقط با استعلام و یا دریافت اطلاغات از شرکت گازناحیه از سوی کارفرما یا مجر ی امکان پذیر است. بر حسب ضرورت نظام مهندسی بخشی از محدوده عملیاتی شرکت ملی گاز از خروجی رگولاتور تا کنتور را انجام می دهد. لدا لازم است که براساس ضوابط ارگان ذی ربط لوله کشی این  محدوده انجام شود. تاکنون بصورت رسمی تا جایی بنده اطلاع دارم اطلاعات فنی این ناحیه به نظام مهندسی اعلام نشده است. مهندسین ناظر براساس اطلاعاتی درونی شرکت گاز که از قدیم گردآوری شده و در زیر نمونه این اطلاعات درج گردیده نسبت به نظارت براجرای لوله کشی این ناحیه توسط مجری اقدام می نمایند. بابت این محدوده کاری هم دستمزد جداگانه ای دریافت نمی شود.

     

     

     

    مثال واقعی این موضوع انشعاب برق و آب  است.آیا از کنتور آب به لوله آب شهری و یا از کنتور برق به تیر چراغ برق مجری تاسیسات اجازه انجام عملیاتی را دارد. متاسفانه در زمان تدوین  توافق نامه نظارت بر لوله کشی گاز عمدا یا سهوا بخشی از شرح خدمات شرکت ملی گاز بر دوس نظام مهندسی گمارده شده که خود این موضوع باعث بروز مشکلاتی هم شده است. ضمن اینکه حتی هزینه این کار اضافی در تعرفه پیش بینی نشده است.

    موضوع : گاز و گازرسانی / پرسش و پاسخ متداول   تاریخ انتشار : 19 مرداد 1393