وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

بازرسی گاز آیا باید به صورت حقیقی باشد؟

متاسفانه بر اساس اخبار واصله از سیستم ارجاع کار گاز در سازمان استان تهران مشخص شد که ارجاع کار به مهندسانی که در شرکت‌های حقوقی حضور دارند متوقف شده است...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • کاربری با نام کاربری mm8139  سوال نمودند با سلام و احترام خواهشمندم نکاتی در مورد تایید گاز در نانوایی ها ارائه نمایید. ضمنادر مورد دودکش فر نانوایی توضیح ذهید

    پاسخ : نانوایی یک ساختمان عمومی است اما بنا به موارد خاص ساختمان عمومی که در بند 17-2-2-3 مبحث هفده مقررات ملی ساختمان آمده لوله کشی آن می تواند با ملاحظات ساختمان مسکونی صورت پذیرد. مصرف مشعل برای نانوایی معمولی 3 تا 4 متر مکعب در ساعت منظور می شود. برای پخت خاص اطلاعات سازنده دستگاه و یا مصارف سوخت فیلی برای برآورد مصرف مورد نیاز است. مشخصات فنی دودکش های همرفت طبیعی از جدول دودکش مبحث فوق بدست می آید.

    موضوع : گاز و گازرسانی / پرسش و پاسخ متداول   تاریخ انتشار : 9 اسفند 1392