در حادثه ای یک مورد گاز گرفتگی در رزکان نو شهر کرج حادث شد که نیروهای عملیاتی ایستگاه 153مقارن با ساعت 10:43 صبح چهارشنبه مورخ 28 ابان 93 بدون فوت وقت خود را به محل حادثه رساندند و پس از استقرار در محل، مشخص شد دو نفر در داخل منزل مسکونی دچار گاز گرفتگی شده اند؛ نیروها با باز کردن درب منزل مذکور و بررسی عوامل، افراد داخل خانه را به محیط باز منتقل کردند.
قاتل نامرئی حریف دختر 22 ساله کرجی نشد و وی به صورت معجزه آسایی از حادثه گاز گرفتگی جان سالم به در برد، این در حالی است که دیگر عضو این خانواده (مرد 30 ساله) به علت استنشاق گاز co دچار خفگی شده بود که نیروهای عملیاتی پس از تایید فوت نامبرده توسط عوامل اورژانس، جسد را به منظور انتقال به سردخانه به نیروی انتظامی و اورژانس تحویل دادند.
بر اساس اظلاعات دریافتی نصب بخاری بدون دودکش در اتاق خواب علت حادثه بوده است. در این میان بهرحال ضمن تاثر از وقوع این قبیل حوادث اولین موضوع مهم در این حادثه استفاده از وسیله گازسوز در غیر محل تعیین شده جلب توجه مینماید. زیرا طبق مفاد مبحث هفده مقررات ملی ساختمان استفاده از این نوع بخاری بر اساس مستندات مبحث چهارده باید صورت پذیرد . در این حالت استفاده از ان در بعضی مکانها از جمله اتاق خواب ممنوع است. هرچند عمدتا بعلت عدم اطلاع بهره بردار معمولا این حوادث به وقوع می پیوندد. در این راه می بایستی با ترویج و اطلاع رسانی مناسب این قبیل موارد شهروندان از اصول ایمنی آگاه شوند. وظیفه این امور بعهده نهاد حاکمیتی است. این موضوع ذهن بعضی از مهندسان را مشغول مینماید که این وسیله خطرناک چرا تولید می گردد. بدین ترتیب با پاک کردن صورت مسئله و سعی در برطرف کردن نقایص فرهنگی در استفاده از تجهیزات گازسوز با عدم تولید آن مشکل فرهنگی رفع خواهد شد. زیرا همین وسیله گاز سوز در جای مناسب خود کارایی لازم را دارد. البته در مبحث هفده در بخش مسئولیتها برای بهره بردار موارد متعدد ی قید شده که بطور شفاف این قبیل قصور که از سوی مصرف کننده باعث حادثه می گردد را از سایر عوامل ذی ربط جدا می کند. هرچند علی رغم اشاره قانون گذرا به نحوه استفاده از این وسایل گازسوز بدون دودکش بایستی تحت هر شرایطی مجوز داده شده ای با رعایت احتیاط نسبت به استفاده از این وسایل اقدام نمود. شاید با بازنگری در استاندارد ملی ایران در خصوص نحوه تولید این وسایل گازسوز بایستی با الزام تولید کننده به نصب آشکار ساز گاز منواکسید کربن که بطور خودکار شیر ورود گاز را تا کم شدن غلطت گاز مذکور قطع نماید و در صورت از کار افتادن این آشکار ساز به هر علت امکان راه اندازی مجدد دستگاه فراهم نیاید از راه کارهایی باشد تا ضریب ایمنی کار با بخاری گاز سوز بدون دودکش در اماکن مجاز را بالا برد. هر چند در وسایل گاز سوز محفظه احتراق بسته انواع این سیستمهای ایمنی در نظر گرفته شده و یکی از دلایل اینکه این قبیل وسایل بایستی دارای گواهی نامه فنی مرکز تحقیقات مسکن را داارا باشند کنترل همین ضرایب ایمنی دستگاه است.