وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

نظر خواهی برای ویرایش پنجم مبحث 19 مقررات ملی ساختمان

برابر اعلام دفتر مقررات ملی ساختمان به اطلاع می رساند پیش نویس غیرقابل استناد ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان (۱۴۰۳) با عنوان ” مدیریت انرژی در ساختمان ” ا...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • مسئول شورای تدوین مقررات ملی ساختمان با اشاره به تغییر مقررات ملی ساختمان گفت: مبحث ۲۲ مقررات ملی ساختمان در دست تغییرات است و تا ۱۵ ماه آینده با شرایط واقعی مورد نیاز کشور تطبیق می‌یابد.

     محمدتقی احمدی امروز در ششمین همایش مقررات ملی ساختمان اظهار داشت: شهر شیراز به سبب مهندسی شهری الگویی مناسب برای کشور است و در دوران حاضر نیز نمونه‌هایی مناسب برای سازماندهی و تجربه دارد.

    احمدی  با تأکید بر اینکه در اجرای مقررات ملی ساختمان، تعاون و فرهنگسازی امری قابل توجه است بیان کرد: در تدوین و بیان ضوابط و مقررات ملی ساختمان زحمات زیادی کشیده می‌شود، اما آنچه مورد نیاز است، ترویج، سازماندهی، اجرا، کنترل و بهره‌برداری مقررات است که از این جهت شیراز شهری موفق در کشور محسوب می‌شود.

    مسئول شورای تدوین مقررات ملی ساختمان ادامه داد: دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان طی یک سال گذشته بر حسب مطالعات علمی و فنی خود و با همکاری قبلی وزیر راه و شهرسازی تلاش کرد فعالیت‌های خاصی را انجام دهد.

    احمدی اضافه کرد: مسئولان به این نتیجه رسیدند که تدوین مقررات فنی باید در مرکز تحقیقات و فناوری کشور با توجه به جنبه‌های کاربری و مطالعات علمی صورت گیرد.

    مسئول شورای تدوین مقررات ملی ساختمان اظهار داشت: بخش تدوین مقررات ملی ساختمان از دفتر مقررات ملی در ستاد وزارتخانه جدا شد و به مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی پیوست.

    وی ادامه داد: ترویج، کنترل و اقدامات اداری در ستاد انجام می‌شود، اما ما در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی فرصت یافتیم از تجارب ارزنده مرکز استفاده کنیم.

    وی با تأکید بر اینکه بسیاری از پروژه‌های تحقیقاتی در زمینه ساختمان و مرکز به خوبی نتیجه داده است، اظهار داشت: طبق مصوبات، اساسنامه‌ای که سال‌ها پیش در مجلس مصوب شد، بررسی شده و تدوین مقررات ملی ساختمان به عنوان وظایف مرکز عملیاتی می‌شود.

    وی با بیان اینکه از 22 مبحث، 21 کمیته بررسی شده است، اظهار داشت: در این راستا 140 جلسه برای بازبینی، تهیه اسناد جانبی نظیر چک‌لیست‌ها، پیوست‌ها و روش‌های تدوین بررسی شد.

    احمدی اظهار داشت: در بخش مراقبت و نگهداری، فعالیت‌های مبحث 22 را آغاز کردیم و با پشتیبانی مباحث فنی بیست‌گانه، مبحث 22 در دست تغییراتی است و تا 15 ماه آینده با شرایط واقعی مورد نیاز کشور تطبیق می‌یابد.

    وی اظهار داشت: در بخش مراقبت و نگهداری این موضوع باید مدنظر باشد که شامل بازرسی و کنترل توسط بهره‌بردار و متولیان نگهداری، تعمیرات، تغییرات، مدیریت مصالح نگهداری و بهره‌برداری است.

    مسئول شورای تدوین مقررات ملی ساختمان بیان کرد:‌ این 5 موضوع مذکور در بخش مراقبت و نگهداری باید مدنظر قرار گیرد.

    وی یادآور شد: الگویی ایده‌آل و ارزنده در ویرایش اول مبحث 22 ساختمان مطرح بود که در حال حاضر با مشکلات اجرایی در تأثیر در جامعه فنی و بهره‌برداری ساختمان‌ها مواجه هستیم، که مکانیزیمی برای اجرا تهیه نشده است و بستر قانونی هم تزلزل دارد. 

    مسئول شورای تدوین مقررات ملی ساختمان تأکید کرد: باید همه کارها در زمینه بهره‌برداری، بازرسی، تعمیر، تغییر و مدیریت ساختمان را تحت کنترل درآوریم.

     

    منبع سایت ضما

    موضوع : نظام مهندسي ساختمان / مقررات ملي ساختمان   تاریخ انتشار : 9 اسفند 1393