وب سایت دکتر رامین قاسمی اصل

Ghasemiasl.ir

  The website of Ramin Ghasemiasl

الزام شرکت ملی گاز به اجرای مفاد تفاهم نامه گاز فشارقوی و استفاده از مجری و ناظر با صلاحیت گاز فشار قوی از سوی دیوان عدالت اداری

نا به رای شعبه 9 دادگاه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری مورخ 4 شهریور 1404 قانونی بودن تفاهم نامه گاز فشار قوی بین شرکت ملی گاز و وزارت تراه و شهر سازی به شماره 56830/420/400 مورخ 6 بهمن 1387 به تایید رسیده و لازم الاجرا می.باشد...

جهت اطلاع از برنامه آموزشی دوره های ارتقا پایه دکتر رامین قاسمی اصل کلیک کنید

موضوعات

مقالات و یادداشتها نظام مهندسي ساختمان دانشجویان گاز و گازرسانی تاسیسات بهداشتی عایق بندی صوتی و حرارتی و سیستمهای اطفا حریق تاسیسات مکانیکی آسانسور، پله برقی و بالابر طنز و نهیب

ورود به سایت


نام کاربری :
رمز عبور :
  • عضویت در سایت
  • یادآوری رمز عبور

  • در سال گذشته 626 نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن در کشور جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات 828 نفر بود، 24.4 درصد کاهش یافته است.

    به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، از کل تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در سال گذشته 468 نفر مرد و 158 نفر دیگر زن بودند.

     

    در این مدت استان‌های تهران با 145، اصفهان با 47 و البرز با 46 بیشترین و استان‌های هرمزگان با یک، بوشهر با سه و خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان هر کدام با چهار فوتی کمترین آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن را داشته‌اند.

     

    کاهش 30 درصدی تلفات در زمستان

     بر اساس این گزارش در زمستان سال گذشته آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن 30 درصد کاهش یافت. در زمستان سال گذشته 289 نفر بر اثر مسمومیت با گاز جان باختند در حالیکه این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن 418 نفر بود.

     

    بیشترین میزان کاهش در تلفات گاز گرفتگی طی سال 1393 مربوط به بهمن ماه با 49 درصد بوده و بیشترین آمار تلفات نیز در دی ماه با 127 فوتی به ثبت رسیده‌است.

     

    کمترین رقم مسمومیت با گاز در ده سال گذشته

    براساس آمارهای موجود در سازمان پزشکی قانونی کشور سال 1393 کمترین آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن را در ده سال گذشته داشته است. در فاصله سال‌های 1383 تا 1392 آمار مرگ بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن همواره بیش از 700 نفر بود (به استثنای سال 1391 که آمار تلفات 697  نفر بود) اما در سال گذشته این رقم با کاهش قابل توجهی مواجه شد و به 626 فوتی رسید.

     

    در این مدت بیشترین آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در سال 1386 با رقم یکهزار و 24 نفرگزارش شده است.

     

    موضوع : گاز و گازرسانی / مقالات   تاریخ انتشار : 23 خرداد 1394